KGFH's Julekalender 2018
Luke 2

   
               
 

En liten hverdagshistorie om en KO
av Tundra

 
               
     

Klikk på bildene for forstørrelse

   
         
 

 

Jeg heter Thundra og er en Kaukasisk Ovtcharka på 1,5 år, jeg bor på Slottet i Frogn og er dronninga på gården. Jeg er en god vakthund, ingen ukjente kommer inn på tunet.  Men for kjentfolk og utenfor hjemmet er jeg verdens snilleste og mest kosete hund. Mor sier jeg er den klokeste hun vet om, og mor vet best, så da er det sikkert sant.    
         
   

   
         
 

 

 
         
  Det bor også mange småhunder på Slottet, disse passer jeg godt på.  Det er både en russisk rase som meg, Russisk Tsvetnaya Bolonka og en italiensk liten rase som heter Bolognese. Mor sier jeg er den beste valpe-barnevakten som finnes. Jeg bare elsker valper.  
         
 

 

 
         
  Jeg har også en gjeng med gale Lagottoer som jeg prøver å holde styr på, men det er ikke lett. De er helt gale og da hjelper jeg til å få orden på dem.  
         
 

 

 
         
  Jeg har også ansvaret for hønen Agda, hun var en hakkekylling som jeg reddet fra hønsehauken.  
         
 

 

Jeg har en storebror som heter Storm, han er en Engelsk Mastiff som er veldig snill, men jeg løper lett fra ham og jeg liker å være ganske så purkete mot ham.    
         
   

   
         
 

 

En ting vi alle her på Slottet liker det er snø, det er bare han far som hater snø, han sier han er klimaflyktning fra nord, men jeg tror bare han ikke liker å måke snø.    
         
   

   
         
 

J

 
         
  eg har også vært på utstillinger, det syns det er litt kjedelig for da må jeg gå i bånd, jeg går jo ellers bare løs.  
         
 

 

På WDS i Amsterdam hadde de en deilig sofa som jeg og mor prøvde ut. Bør bli standard på alle utstillinger syns jeg.    
         
   

   
         
 

 

Vi hadde noen travle dager i Amsterdam, med masse utstillinger, men det var deilig å komme hjem, da kan jeg konsentrere meg om å være sjef på gården og min andre favoritt aktivitet som er bading, jeg bader i alt jeg ser, så mor sier jeg skulle vært lagotto, som er en vannhund, men det er da jeg også.    
         
   

 

   
         
    Hilsen fra Tundra